Het Volle Leven

Veilig leren zwemmen en spelen in zee

Het Volle Leven organiseert in samenwerking met ABZee een les mui-zwemmen (veilig in zee zwemmen) voor zowel ouders als leerlingen van groepen 4 t/m 8. Ouders kunnen krijgen op woensdag 12 september een theorieles over zwemveiligheid in zee. Leerlingen kunnen zich online inschrijven voor theorie- én praktijkles in zee op een dag en tijdstip naar keuze. Deelnemers moeten wel zwemdiploma´s A en B hebben. Wil je meer weten over ABZee klik dan hier. 

Kinderen met een zwemdiploma hebben geleerd hoe zij moeten zwemmen, maar zij weten vaak te weinig over de gevaren van de zee. Terwijl dit de plek is waar de meeste leerlingen van Het Volle Leven na hun zwemdiploma in aanraking komen met buitenwater. ABZee heeft een workshop ontwikkeld om kinderen te leren hoe en waar zij veilig kunnen zwemmen in de zee. Wat moet je doen als je in nood bent of wat moet je doen als een ander in nood is?

Wij bieden in september voor Het Volle Leven twee workshops aan: een kids workshops en een ouder & kids workshop.

ABZee kids
Woensdag 14:00 – 16:30
Zaterdag 14:00 – 16:30

ABZee ouders & kids 
Zaterdag 10:00 – 12:30

Een workshop gaat door vanaf 6 deelnemers en heeft maximaal 12 deelnemers.

Prijs
Door de samenwerking met Feesten aan Zee en Het Volle Leven is het mogelijk gemaakt dat een workshop ABZee €25,- PP kost. Deze prijs geldt alleen voor leerlingen en ouders van Het Volle Leven.

Ooievaarspas
De eerste 30 leerlingen met een Ooievaarspas kunnen – op vertoon van hun betalingsbevestiging (e-mail van Stichting Zwemstimulering) en hun Ooievaarspas bij de schooladministratie – hun inschrijvingskosten retour krijgen. Let op: dit geldt alleen voor leerlingen en niet voor hun ouder(s).

Boek hieronder uw ABZee workshop